Henter varer...

Aktuelle varer:
Hvete
Rug
Bygg
Havre
Spelt
Kamut
Skalldyr
Fisk
Bløtdyr
Egg
Melk
Peanøtter
Soya
Mandler
Hasselnøtter
Valnøtter
Cashewnøtter
Pekannøtter
Paranøtter
Pistasjnøtter
Makadamianøtter
Selleri
Sennep
Sesamfrø
Svoveldioksid og sulfitter
Lupin
Varesøk
Kaffe og tilbehør
Kaffeutstyr
Bakemasser
Bakeingredienser
Bakeutstyr
Konditorvarer
Sjokolade
Fett og margarin
Bakverk
Drikkevarer
Matvarer
Frukt og bær
Emballasje og engangsutstyr
Nyheter
Tema
Pals Primulator Sjokoladeskole, Modul 1

Tema: Sjokolade, grunnleggende temperering og ulike ganachfyllinger. Dykk inn i sjokoladehåndverkets verden, utforsk dens opprinnelse, tempereringsteknikker og ulike nydelige ganacher. Vi lærer temperering og forståelse for sjokoladen.

Pris per kurs er kr 990,-. Kurset varer ca. fem timer. Adresse: Johan Scharffenbergs vei 95, 0694 Oslo. Det er begrenset antall plasser og «førstemann til mølla» prinsippet gjelder. Eget forkle må medbringes og kurset vil foregå på engelsk.

Kursholdere

Pascal Monet

Jeg jobber til daglig som konditor på Grand Hotel. Jeg kom på andreplass i Norgesmesterskapet for konditorer i februar 2023. Jeg er utdannet i Frankrike innen sjokolade og baking, og har praktisert som konditor og baker i ti år.

Trude Beate Brendehaug

Jeg jobber som fagkonsulent og produktutvikler i Pals. Jeg har erfaring som daglig leder for Bollebar i Oslo, og har i flere år vært utøver på Bakerlandslaget. I 2022 sikret jeg bronsemedalje i Coupe du Monde de la Boulangerie. De to siste årene har jeg vært meddommer i Pals Callebaut Challenge.

Kursdatoer

    Meld deg på her

    Pals Primulator Sjokoladeskole, Modul 2

    Tema: Støpte konfekter, bruk av kakaofett og farger, og hvordan oppnå lekre konfekter. Utforsk den grunnleggende anvendelse av kakaosmør i kombinasjon med sjokolade og farger. Temperering i polykarbonat sjokoladeformer, og bruk av teoretiske teknikker for optimale resultater. Her blir det teori, temperering, farging, ganacher og støping av nydelige konfektbiter.

    Pris per kurs er kr 990,-. Kurset varer ca. fem timer. Adresse: Johan Scharffenbergs vei 95, 0694 Oslo. Det er begrenset antall plasser og «førstemann til mølla» prinsippet gjelder. Eget forkle må medbringes og kurset vil foregå på engelsk.

    Kursholdere

    Pascal Monet

    Jeg jobber til daglig som konditor på Grand Hotel. Jeg kom på andreplass i Norgesmesterskapet for konditorer i februar 2023. Jeg er utdannet i Frankrike innen sjokolade og baking, og har praktisert som konditor og baker i ti år.

    Trude Beate Brendehaug

    Jeg jobber som fagkonsulent og produktutvikler i Pals. Jeg har erfaring som daglig leder for Bollebar i Oslo, og har i flere år vært utøver på Bakerlandslaget. I 2022 sikret jeg bronsemedalje i Coupe du Monde de la Boulangerie. De to siste årene har jeg vært meddommer i Pals Callebaut Challenge.

    Kursdatoer

      Meld deg på her

      Pals Primulator Sjokoladeskole, Modul 3

      Tema: Dypere forståelse av fettkrystallisering i sjokoladehåndverket. Vi ser på de avanserte teoretiske aspektene av fettkrystaller og deres praktiske anvendelse. Her blir det mer teori, men også temperering og konfekt i kombinasjon med at vi går dypere inn i forståelsen om hvordan sjokoladen oppfører seg, hva skjer når man tempererer og hva som kan gå galt.

      Pris per kurs er kr 990,-. Kurset varer ca. fem timer. Adresse: Johan Scharffenbergs vei 95, 0694 Oslo. Det er begrenset antall plasser og «førstemann til mølla» prinsippet gjelder. Eget forkle må medbringes og kurset vil foregå på engelsk.

      Kursholdere

      Pascal Monet

      Jeg jobber til daglig som konditor på Grand Hotel. Jeg kom på andreplass i Norgesmesterskapet for konditorer i februar 2023. Jeg er utdannet i Frankrike innen sjokolade og baking, og har praktisert som konditor og baker i ti år.

      Trude Beate Brendehaug

      Jeg jobber som fagkonsulent og produktutvikler i Pals. Jeg har erfaring som daglig leder for Bollebar i Oslo, og har i flere år vært utøver på Bakerlandslaget. I 2022 sikret jeg bronsemedalje i Coupe du Monde de la Boulangerie. De to siste årene har jeg vært meddommer i Pals Callebaut Challenge.

      Kursdatoer

        Meld deg på her

        Baristakurs 1 – Grunnkurs

        På Baristakurs 1 vil du lære det grunnleggende innen baristafaget.

        Varighet: ca. 3 timer

        Antall: Minimum 3 personer maksimum 6

        Sted: Rosenborggata 19, inngang Pilestredet 75D, Oslo fra bakgården. Vis på Google kart

        Hvem: Kurset er beregnet på personer som jobber i service og serveringsbransjen, som har liten eller ingen erfaring som barista, eller for deg som trenger en oppfrisking.

        Innhold: Grunnkurs omfatter grunnleggende teori om kaffe fra gård til kopp, grunnleggende tilberedning av espresso, arbeidsteknikk, grunnleggende steaming av melk og helleteknikk, gjennomgang av en klassisk kaffemeny, daglig renhold av maskiner og utstyr.

        Målsetning: Etter kurset skal du ha forståelse for og føle deg trygg på hvordan du tilbereder en god espresso. Du skal ha fått ett grunnlag og en forståelse for steaming av melk og hvordan du tilbereder klassiske epressobaserte drikker som for eksempel cappuccino, latte og mocca.

        Pris: Gratis for eksisterende og nye kaffekunder, 1600 kr for øvrige

        Ta høyde for: Vi står mye på bena, så ha på deg gode sko og klær som tåler at det kan bli noe søl. Du får utdelt forkle og alt annet nødvendig utstyr av oss.

        Kursholder: Henning Opseth, Fagansvarlig kaffe

        Påmelding: henning.opseth@pals.no eller mobil 481 29 671

        Neste datoer:

          Baristakurs 2 – Videregående

          På Baristakurs 2 vil du lære mer videregående teknikker innen baristafaget.

          Varighet: ca. 3 timer

          Antall: Minimum 3 personer maksimum 6

          Sted: Rosenborggata 19, inngang Pilestredet 75D, Oslo fra bakgården. Vis på Google kart

          Hvem: Kurset er beregnet på personer som jobber i service og serveringsbransjen, som har litt erfaring som barista fra før eller har deltatt på Baristakurs 1 – Grunnkurs.

          Innhold: Baristakurs 2 inneholder mer omfattende teori om kaffe fra gård til kopp og de ulike prosessene for å gi en forståelse av forskjellene på kaffe. Vi går igjennom smaksprofilering av espresso og smaker på ulike oppskrifter. Vi jobber med mer avansert steame/helleteknikk og enkel latte-art. Daglig og periodisk renhold/vedlikehold av maskiner og utstyr.

          Målsetning: Etter kurset skal du føle deg trygg på hvordan du tilbereder en god espresso, kunne justere etter oppskrift og ekstraksjon, og ha en større forståelse for veien fra gård til kopp. Du skal føle deg trygg på å kunne lage de klassiske espressobaserte melkedrikkene.

          Pris: Gratis for eksisterende og nye kaffekunder, 1600 kr for øvrige

          Ta høyde for: Vi står mye på bena, så ha på deg gode sko og klær som tåler at det kan bli noe søl. Du får utdelt forkle og alt annet nødvendig utstyr av oss.

          Kursholder: Henning Opseth, Fagansvarlig kaffe

          Påmelding: henning.opseth@pals.no eller mobil 481 29 671

          Neste datoer:

            Vi gjør oppmerksom på at kursene kan bli avlyst dersom det er færre enn tre påmeldte. Beskjed vil bli gitt innen rimelig tid.

            Hvis du ønsker å bli kunde, fyll ut informasjonen på denne siden.

            Brukernavn
            Passord

            Ta kontakt med kundeservice dersom du ikke har fått login-info.

            Skriv e-postadressen knyttet til kontoen i feltet nedenfor så sender vi deg informasjon.