Henter varer...

Aktuelle varer:
Hvete
Rug
Bygg
Havre
Spelt
Kamut
Skalldyr
Fisk
Bløtdyr
Egg
Melk
Peanøtter
Soya
Mandler
Hasselnøtter
Valnøtter
Cashewnøtter
Pekannøtter
Paranøtter
Pistasjnøtter
Makadamianøtter
Selleri
Sennep
Sesamfrø
Svoveldioksid og sulfitter
Lupin
Varesøk
Kaffe og tilbehør
Kaffeutstyr
Bakemasser
Bakeingredienser
Bakeutstyr
Konditorvarer
Sjokolade
Fett og margarin
Bakverk
Drikkevarer
Matvarer
Frukt og bær
Emballasje og engangsutstyr
Nyheter
Tema
Baristakurs 1 – Grunnkurs

På Baristakurs 1 vil du lære det grunnleggende innen baristafaget.

Varighet: ca. 3 timer

Antall: Minimum 3 personer maksimum 6

Sted: Rosenborggata 19, inngang Pilestredet 75D, Oslo fra bakgården. Vis på Google kart

Hvem: Kurset er beregnet på personer som jobber i service og serveringsbransjen, som har liten eller ingen erfaring som barista, eller for deg som trenger en oppfrisking.

Innhold: Grunnkurs omfatter grunnleggende teori om kaffe fra gård til kopp, grunnleggende tilberedning av espresso, arbeidsteknikk, grunnleggende steaming av melk og helleteknikk, gjennomgang av en klassisk kaffemeny, daglig renhold av maskiner og utstyr.

Målsetning: Etter kurset skal du ha forståelse for og føle deg trygg på hvordan du tilbereder en god espresso. Du skal ha fått ett grunnlag og en forståelse for steaming av melk og hvordan du tilbereder klassiske epressobaserte drikker som for eksempel cappuccino, latte og mocca.

Pris: Gratis for eksisterende og nye kaffekunder, 1600 kr for øvrige

Ta høyde for: Vi står mye på bena, så ha på deg gode sko og klær som tåler at det kan bli noe søl. Du får utdelt forkle og alt annet nødvendig utstyr av oss.

Kursholder: Henning Opseth, Fagansvarlig kaffe

Påmelding: henning.opseth@pals.no eller mobil 481 29 671

Neste datoer:

    Baristakurs 2 – Videregående

    På Baristakurs 2 vil du lære mer videregående teknikker innen baristafaget.

    Varighet: ca. 3 timer

    Antall: Minimum 3 personer maksimum 6

    Sted: Rosenborggata 19, inngang Pilestredet 75D, Oslo fra bakgården. Vis på Google kart

    Hvem: Kurset er beregnet på personer som jobber i service og serveringsbransjen, som har litt erfaring som barista fra før eller har deltatt på Baristakurs 1 – Grunnkurs.

    Innhold: Baristakurs 2 inneholder mer omfattende teori om kaffe fra gård til kopp og de ulike prosessene for å gi en forståelse av forskjellene på kaffe. Vi går igjennom smaksprofilering av espresso og smaker på ulike oppskrifter. Vi jobber med mer avansert steame/helleteknikk og enkel latte-art. Daglig og periodisk renhold/vedlikehold av maskiner og utstyr.

    Målsetning: Etter kurset skal du føle deg trygg på hvordan du tilbereder en god espresso, kunne justere etter oppskrift og ekstraksjon, og ha en større forståelse for veien fra gård til kopp. Du skal føle deg trygg på å kunne lage de klassiske espressobaserte melkedrikkene.

    Pris: Gratis for eksisterende og nye kaffekunder, 1600 kr for øvrige

    Ta høyde for: Vi står mye på bena, så ha på deg gode sko og klær som tåler at det kan bli noe søl. Du får utdelt forkle og alt annet nødvendig utstyr av oss.

    Kursholder: Henning Opseth, Fagansvarlig kaffe

    Påmelding: henning.opseth@pals.no eller mobil 481 29 671

    Neste datoer:

      Vi gjør oppmerksom på at kursene kan bli avlyst dersom det er færre enn tre påmeldte. Beskjed vil bli gitt innen rimelig tid.

      Hvis du ønsker å bli kunde, fyll ut informasjonen på denne siden.

      Brukernavn
      Passord

      Ta kontakt med kundeservice dersom du ikke har fått login-info.

      Skriv e-postadressen knyttet til kontoen i feltet nedenfor så sender vi deg informasjon.