Henter varer...

Hent lagret handlevogn for gjenbruk:

Handlevognen er tom.

Total eks. mva.

Kommentar til kundeservice:

Levering:


Vil du lagre denne handlevognen slik at den kan brukes igjen senere?

Navnet må være mellom 3 og 50 tegn langt.

Poenget med å lagre en handlevogn er å spare tid neste gang du skal handle. Ved å velge en lagret handlevogn fra listen øverst i dette panelet kan du bruke den som utgangspunkt for neste handel. Det er fortsatt mye tid å spare selv om neste bestilling ikke er helt lik. Gjør små justeringer i antall og legg til/trekk fra et par varer før du sender inn neste bestilling.

Du kan f.eks. ha en vogn som heter "Handleliste uke" og en annen som heter "Handleliste måned". Det kan også være aktuelt med handlevogner til forskjellige høytider, som f.eks. "Handleliste påske". Dine kolleger vil også kunne bruke den.

Bør du lagre med eller uten antall? Det er en avveining du må ta. En fordel med å lagre med antall er at man sparer tid dersom neste bestilling er mer eller mindre lik. En ulempe er at man kan glemme å redusere antall eller å fjerne varer man ikke trenger.


Ordrehistorikk-siden finner du en oversikt over alle bestillinger fra nettbutikken.

Bonus-siden ser du hvilket bonusnivå dere ligger på.


Hvis du har spørsmål angående din bestilling, ring kundeservice på 66 77 06 00. Hvis du savner en vare eller har feedback på nettsidene, send en e-post til richard.raanaas@pals.no


Kaffe grunnkurs

Dette kurset gir en grunnleggende innføring i barista-ferdigheter. Vi starter med å lære om kverning, dosering, tamping og smak av espressokaffe. Videre går vi gjennom hvordan man steamer melk og hvordan man lager de vanligste espressobaserte drikkene. Siste post på programmet er renhold av kaffeutstyr.

  • Sted: Rosenborggata 19, inngang Pilestredet 75D, Oslo. Vis på Google kart
  • Antall: maks 6 personer
  • Pris: gratis for våre kunder, 650 kr for andre
  • Varighet: 2–3 timer
  • Kursholder: Tommy Lehre, barista/kaffekonsulent
  • Påmelding: tommy.lehre@pals.no eller mobil 95 91 00 90

Neste datoer:

    Kaffe videregående kurs

    Dette kurset forutsetter at man har gjennomført grunnkurs. Kurset bygger videre på grunnkurs og repeterer tilberedning av espresso, steaming av melk med melketermometer, renhold, samspill mellom maskin og kvern, prøvesmaking (over- og underekstrahert espresso).

    Etter repetisjonen smaker vi oss igjennom kaffe fra ulike verdensdeler. Kurset inneholder også teori om ulike tilberedningsmetoder, malingsgrader til disse, kaffebotanikk og prosesseringsmetoder.

    • Sted: Rosenborggata 19, inngang Pilestredet 75D, Oslo. Vis på Google kart
    • Antall: maks 6 personer
    • Pris: gratis for våre kunder, 650 kr for andre
    • Varighet: 2–3 timer
    • Kursholder: Tommy Lehre, barista/kaffekonsulent
    • Påmelding: tommy.lehre@pals.no eller mobil 95 91 00 90

    Neste datoer:

      Hvis du ønsker å bli kunde, fyll ut informasjonen på denne siden.

      Brukernavn
      Passord

      Ta kontakt med kundeservice dersom du ikke har fått login-info.