Henter varer...

Kaffe grunnkurs

Dette kurset gir en grunnleggende innføring i barista-ferdigheter. Vi starter med å lære om kverning, dosering, tamping og smak av espressokaffe. Videre går vi gjennom hvordan man steamer melk og hvordan man lager de vanligste espressobaserte drikkene. Siste post på programmet er renhold av kaffeutstyr.

  • Sted: Rosenborggata 19, inngang Pilestredet 75D, Oslo. Vis på Google kart
  • Antall: maks 6 personer
  • Pris: gratis for våre kunder, 650 kr for andre
  • Varighet: 2–3 timer
  • Kursholder: Tommy Lehre, barista/kaffekonsulent
  • Påmelding: tommy.lehre@pals.no eller mobil 95 91 00 90

Neste datoer:

    Kaffe videregående kurs

    Dette kurset forutsetter at man har gjennomført grunnkurs. Kurset bygger videre på grunnkurs og repeterer tilberedning av espresso, steaming av melk med melketermometer, renhold, samspill mellom maskin og kvern, prøvesmaking (over- og underekstrahert espresso).

    Etter repetisjonen smaker vi oss igjennom kaffe fra ulike verdensdeler. Kurset inneholder også teori om ulike tilberedningsmetoder, malingsgrader til disse, kaffebotanikk og prosesseringsmetoder.

    • Sted: Rosenborggata 19, inngang Pilestredet 75D, Oslo. Vis på Google kart
    • Antall: maks 6 personer
    • Pris: gratis for våre kunder, 650 kr for andre
    • Varighet: 2–3 timer
    • Kursholder: Tommy Lehre, barista/kaffekonsulent
    • Påmelding: tommy.lehre@pals.no eller mobil 95 91 00 90

    Neste datoer:

      Hvis du ønsker å bli kunde, fyll ut informasjonen på denne siden.

      Brukernavn
      Passord

      Ta kontakt med kundeservice dersom du ikke har fått login-info.