Henter varer...

Pals produserer kvalitetskaffe basert på kaffebønner fra alle verdenshjørner i vårt eget kaffebrenneri i Asker. Vi legger vekt på kaffens unike smakskarakter, og kjøper råkaffen vår fra nøye utvalgte kaffeprodusenter. Kaffen brennes langsomt og skånsomt for å få frem særpreget i de forskjellige kaffebønnene.

For å kunne tilby våre kunder den beste kaffen tester vi all kaffe vi kjøper inn i ulike stadier av prosessen: før vi velger bønnene, etter at bønnene ankommer vårt lager og til slutt etter brenning. Resultatet er en kaffe som faller i smak, og som nytes av mer enn 100 000 personer hver dag. Kaffen vår finnes ikke i dagligvarebutikker, men i bakeriutsalg, kaféer, kaffebarer, restauranter, hoteller og kantiner over hele landet.

Siden starten av 90-tallet har interessen for kaffe økt voldsomt både i inn- og utland. Nå ønsker folk å vite hvor kaffen kommer fra – ikke bare hvilket land, men gjerne også hvilken region og gård. I tråd med denne utviklingen har vi lansert flere nye kaffe-varianter fremstilt av bønner fra et gitt område (single origin) eller en gitt gård (single estate). For tiden tilbyr vi rene typer kaffe fra Guatemala, Etiopia, Kenya, India og Nicaragua.

Her vokser bærene som brukes i vår Guatemala-kaffe.

En annen positiv utvikling er at folk ikke bare bryr seg om kaffebønnene, men også kaffebøndene – dvs. de som dyrker kaffen. Baker Hansen og Pals har et felles prosjekt som har som mål å bedre livskvaliteten for kaffebønder i Guatemala. Siden oppstarten i 2008 har vi bidratt med flere millioner som blandt annet har gått til nye skorsteiner og renseanlegg for avløpsvann fra kaffevasking.

I tillegg til kaffe og relaterte varer, tilbyr vi kaffekurs. Les mer om Pals Kaffe på www.palskaffe.no.

Pals har vært tidlig ute med å fange opp nye produkter og trender i utlandet. Vi var for eksempel blant de første i landet til å importere croissanter og ciabatta. Opp gjennom årene har vi knyttet sterke bånd til europeiske produsenter som Bridor, Délifrance og Vandemoortele.

Her er et utvalg av varene til vår franske partner Bridor.

Takket være våre partnere i Norge og i utlandet kan vi tilby et bredt spekter av frysevarer: alt fra store kaker til små brød som raskt kan tines eller stekes ved behov.

Pals har vært bakerens "beste venn" siden vi startet opp for rundt 80 år siden. Vi har for eksempel ferdige brødmikser til de som ønsker en raskt og enkel løsning. Til de som ønsker full kontroll over ingrediensene tilbyr vi forskjellige typer mel, i tillegg til mange typer frø og korn.

Vi har et rikt utvalg av gjær fra vår franske partner LeSaffre.

Baguetter laget med aktiv surdeig fra LeSaffre.

Pals har alt du trenger for å lage lekre desserter, kaker og konfekter. Pals startet med produksjon av marsipan på begynnelsen av 1950-tallet. I vår fabrikk i Asker produserer vi i dag figurmarsipan, konditormarsipan og overtrekkmarsipan med forskjellig andel mandler. Fra vår pulverfabrikk tilbyr vi mikser til blant annet gulrotkake og vannbakkels. Vi produserer også fargerike sprøytegeléer til pynting av kaker.

De seneste årene har gourmetsjokolade blitt en viktig del av vårt sortiment. Vi har et stort utvalg av sjokolade fra produsenter som Callebaut, Cacao Barry og Smet.

Vi har lang erfaring med import av mandler og nøtter fra hele verden, inkludert Spania, Tyrkia og California. I tillegg tilbyr vi mange forskjellige typer syltetøy (bringebær, jordbær, blåbær, solbær, eple og sviske) i spann på 12 og 3 kg.

Det er viktig å tilby en fristende og sesongtilpasset drikkemeny. Vi kommer stadig med nyheter for både stekende sommerdager og iskalde vinterdager. De siste somrene har vi for eksempel solgt mye friskpresset økologisk juice fra Balholm.

Lag en herlig kopp chai-te med produktene fra KAV.

I tillegg til standard varer som juice og kakao, har vi også et stort utvalg av te – både fra kjente produsenter som Lipton og Twinnings, samt te som vi importerer selv og selger i løsvekt til en fornuftig pris.

Hvis du ønsker å bli kunde, fyll ut informasjonen på denne siden.

Brukernavn
Passord

Ta kontakt med kundeservice dersom du ikke har fått login-info.